Hoofd : Bestandsextensies : .fsc Het dossier

.fsc Bestandsextensie

Bestandstype1 Practical Scriptwriter File

Ontwikkelaar Practical Software Design
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FSC file?

Een FSC-bestand is een script gemaakt door Practical Scriptwriter, een toepassing voor het formatteren van scripts voor toneel, scherm, tv en radio. Het wordt opgeslagen in een eenvoudige op tekst gebaseerde indeling die onmiddellijk kan worden geformatteerd voor elk type medium.

Meer informatie

FSC-bestanden lijken op tekstverwerkingsdocumenten, maar ze gebruiken een speciale lay-out die is ontworpen voor tekenreeksen. Ze ondersteunen ook contouren, scriptstatistieken en andere gegevens die niet in een standaardtekstbestand staan.

OPMERKING: Practical Scriptwriter is ontworpen voor het maken van scripts voor de Amerikaanse en Britse markt.

Programma's die FSC bestanden openen
Windows
Practical Scriptwriter

Bestandstype2 FL Studio Score File

Ontwikkelaar Image-Line
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FSC optienummer2

Scorebestand gemaakt en gebruikt door FL Studio, een toepassing waarmee gebruikers muziek kunnen arrangeren, opnemen en bewerken; bevat melodieën uit de Piano-rol en automatiseringsgegevens.

Meer informatie

OPMERKING: De Piano-bol verzendt noot- en automatiseringsgegevens naar plug-ininstrumenten die horen bij het kanaal van de Piano-rol. De automatiseringsgegevens in het FSC-bestand worden gebruikt om gekoppelde besturingselementen te automatiseren.

Programma's die FSC bestanden openen

Over FSC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fsc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FL Studio Score File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.