Hoofd : Bestandsextensies : .ftc Het dossier

.ftc Bestandsextensie

Bestandstype1 Dream League Soccer Asset File

Ontwikkelaar First Touch Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is FTC file?

Een FTC-bestand is een activabestand gemaakt door Dream League Soccer, een Android-voetbalvideospel. Het bevat een item, zoals een pictogram, sticker of achtergrond die in het videospel wordt weergegeven.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je nooit een Dream League Soccer FTC-bestand tegen aangezien dit een troef is waarnaar door het spel wordt verwezen. Als u echter de gameplay, zoals de truien, schoenen en het stadion die in de game verschijnen, wilt wijzigen, moet u de FTC-bestanden wijzigen. Deze bestanden zijn te vinden in de volgende map van de game-installatie:

Activa \ data \ fe \ ui \

U kunt bestandsbeheer gebruiken, zoals ES File Manager om te navigeren naar de bestandslocatie op uw Android-apparaat.

Programma's die FTC bestanden openen

Bestandstype2 FluxTime Clip File

Ontwikkelaar FluxTime
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.FTC optienummer2

Animatieclip gemaakt door FluxTime Studio, een programma dat wordt gebruikt in educatieve omgevingen voor het maken van eenvoudige animaties; slaat afbeeldingen en instructies op voor hoe de afbeeldingen bewegen tijdens de animatie; vaak verzameld met andere clips om een clipbibliotheek te bevatten.

Meer informatie

Clips kunnen worden samengesteld uit basisobjecten of veel verschillende objecten in combinatie met elkaar. Veel voorbeelden van dergelijke clips zijn beschikbaar op de FluxTime-website.

Programma's die FTC bestanden openen

Over FTC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ftc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FluxTime Clip File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.