Hoofd : Bestandsextensies : .ftf Het dossier

.ftf Bestandsextensie

Bestandstype FlashTool Firmware File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.FTF optienummer

Een FTF-bestand is een firmwarebestand dat wordt gebruikt om updates te flashen naar een Sony Xperia-smartphone of -tablet met programma's zoals FlashTool of XperiFirm. Het bevat ROM-firmware die kan worden geflasht op Sony Xperia-apparaten om het besturingssysteem (OS) bij te werken.

Meer informatie

Om het OS van uw Xperia-apparaat bij te werken, kunt u firmwarebestanden naar uw computer downloaden en installeren met Xperia Companion (beschikbaar voor Windows en macOS), die de Sony Update Service (SUS) hebben vervangen. Dit is het gebruikelijke proces voor de gemiddelde Xperia-gebruiker. Als u echter de noodzaak hebt om de firmware met een andere gebruiker te delen of als u de firmware wilt flashen zonder deze opnieuw te downloaden, is het FTF-bestand erg handig.

Xperia-gebruikers kunnen FTF-bestanden maken door de firmware te downloaden met behulp van Xperia Companion en ze om te zetten naar het FTF-formaat met de FlashTool- of XperiFIrm-hulpmiddelen. Gebruikers kunnen de FTF-bestanden vervolgens delen met andere Xperia-gebruikers, waardoor ze het OS van hun apparaat kunnen bijwerken met specifieke firmware.

Programma's die FTF bestanden openen

Over FTF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ftf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FlashTool Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.