Hoofd : Bestandsextensies : .fuz Het dossier

.fuz Bestandsextensie

Bestandstype Bethesda Softworks Voice File

Ontwikkelaar Bethesda Softworks
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FUZ optienummer

Een FUZ-bestand is een gecomprimeerd audiobestand dat wordt gebruikt in Bethesda Softworks-spellen. Het bevat een XWM-audiobestand en .LIP lipsync-bestand en wordt gebruikt om stemmen te geven aan personages in het spel.

Meer informatie

Het FUZ-formaat combineert lipsynchronisatiegegevens en xWMA-audio (formaat vergelijkbaar met .WAV en op basis van het RIFF-containerformaat). Het werd geïntroduceerd in Bethesda Softworks 'The Elder Scrolls V: Skyrim en wordt ook gebruikt in Fallout 4. Je kunt het Unfuzer-programma gebruiken om FUZ-bestanden te maken en te extraheren.

Programma's die FUZ bestanden openen
Windows
Unfuzer

Over FUZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fuz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Bethesda Softworks Voice File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.