Hoofd : Bestandsextensies : .gcs Het dossier

.gcs Bestandsextensie

Bestandstype1 Cineform Studio Video Project

Ontwikkelaar GoPro
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is GCS file?

Projectbestand gebruikt door Cineform Studio, een video-editor / converter-software; Nadat u een project hebt gemaakt, wordt het GCS-bestand gemaakt.

Meer informatie

GoPro Cineform Studio biedt de gebruiker de mogelijkheid om beeldmateriaal van het 3D HERO-systeem te importeren en om te zetten in zichtbare 3D-bestanden. Het 3D HERO-systeem bestaat uit 2 HD HERO 1080p-camera's die tegelijkertijd video en foto's in 2D en 3D kunnen opnemen. Sommige bewerkingsfuncties die beschikbaar zijn met de GoPro Cineform Studio-software zijn onder meer: verzadiging, contrast, belichting, beeldsnelheid aanpassen voor slow motion, zoom en bijsnijden.

Nadat de gebruiker zijn project heeft voltooid, kunnen ze hun gecomprimeerde project naast elkaar in een .MOV -bestand exporteren en het online bekijken op sites zoals YouTube of op hun 2D- of 3D-tv.

>
Programma's die GCS bestanden openen

Bestandstype2 GameCube SharkSave File

Ontwikkelaar GameShark
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.GCS optienummer2

GameCube opgeslagen spel ook wel een "SharkSave" -bestand genoemd; gemaakt met de GameShark voor de Nintendo GameCube, een cheat-programma voor games van GameCube; staat toe dat spellen worden opgeslagen wanneer de gebruiker ervoor kiest om het spel op te slaan; kan worden geopend met een ondersteunende GameCube-emulator.

Programma's die GCS bestanden openen
Windows
Dolphin
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Over GCS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gcs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GameCube SharkSave File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.