Hoofd : Bestandsextensies : .gform Het dossier

.gform Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive Form

Ontwikkelaar Google
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.GFORM optienummer

Formulierdocumentbestand gebruikt door Google Drive, een cloudopslagservice; links naar een Google-formulier online, dat een reeks invoervelden bevat die gebruikers kunnen invullen; kan dubbel worden geklikt om het formulier te openen in Google Documenten (in de webbrowser van de gebruiker).

Meer informatie

Google Formulieren worden vaak gebruikt voor het online leveren van enquêtes en het verzamelen van gegevens. GFORM-bestanden worden gemaakt in een speciale map met de naam Google Drive wanneer de Google Drive Desktop-client is geïnstalleerd. De bestanden fungeren als verwijzingen naar de online formulieren die met het Google-account van de gebruiker zijn gemaakt.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die GFORM bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive

Over GFORM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gform verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive Form beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.