Hoofd : Bestandsextensies : .glink Het dossier

.glink Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive External File Shortcut

Ontwikkelaar Google
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.GLINK optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door de cloudopslagservice van Google Drive; gemaakt door de Google Drive desktop-client en bevat een snelkoppeling naar een bestand dat is gekoppeld aan het Google Drive-account maar is opgeslagen in een niet-Google Drive-cloudlocatie; fungeert als een snelkoppeling en opent het bestand waarnaar wordt verwezen in de webbrowser van de gebruiker wanneer er dubbel op wordt geklikt.

Meer informatie

GLINK-bestanden worden opgeslagen in de speciale Google Drive-map nadat de Google-desktopclient is geïnstalleerd. De map synchroniseert automatisch alle snelkoppelingen met het Google Drive-account. GLINK-bestanden worden vaak gebruikt door Drive-apps van derden voor het bieden van snelkoppelingen naar bestanden die buiten Google Drive zijn opgeslagen.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die GLINK bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive

Over GLINK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .glink verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive External File Shortcut beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.