Hoofd : Bestandsextensies : .gm Het dossier

.gm Bestandsextensie

Bestandstype1 GameMonkey Script

Ontwikkelaar GameMonkey Script
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is GM file?

Script geschreven voor GameMonkey Script, een scripttaal die wordt gebruikt voor het insluiten van logica in games en andere applicaties; maakt gebruik van een syntaxis vergelijkbaar met de C-taal en gebruikt concepten die vergelijkbaar zijn met de Lua-taal; kan worden gebruikt voor aanpassingen van aangepaste software.

Meer informatie

GameMonkey-scriptbestanden kunnen met de GameMonkey Script-engine worden uitgevoerd en met elke teksteditor worden bewerkt.

Programma's die GM bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
GameMonkey Script

Bestandstype2 Transport Tycoon Music File

Ontwikkelaar Microprose Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GM optienummer2

muziekbestand gebruikt door Transport Tycoon (TT), een DOS-game voor simulatie van spoorwegondernemingen; slaat audio-informatie op met behulp van MIDI-gegevens en kan worden hernoemd met de .MID extensie om af te spelen als MIDI-audio; gebruikt voor het herhalen van muziek tijdens het spelen van het spel.

Meer informatie

MIDI-bestanden worden ook gebruikt door OpenTTD, de opensource-vervolgversie van Transport Tycoon, maar OpenTTD gebruikt de extensie ".mid" voor gamemuziek in plaats van de extensie ".gm".

OPMERKING: GM-bestanden worden ook gebruikt door de Win32-versie van Transport Tycoon Deluxe (TTD), de opvolger van Transport Tycoon.

Programma's die GM bestanden openen

Over GM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Transport Tycoon Music File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.