Hoofd : Bestandsextensies : .gma Het dossier

.gma Bestandsextensie

Bestandstype Garry's Mod Addon File

Ontwikkelaar Facepunch Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.GMA optienummer

Add-on bestand gebruikt door Garry's Mod, een sandbox-game die draait om het bouwen van willekeurige objecten; bevat gegevens die de gameplay aanpassen, zoals het uiterlijk van het personage, spelmodi, wapenhuid, omgevingslay-out, kaarten en meer.

Meer informatie

U kunt uw eigen GMA-bestanden maken of de add-ons van andere gebruikers downloaden. Je kunt ze downloaden via Garry's Workshop (gaddons.org) of via de Steam Workshop. Eenmaal gedownload via de Steam Workshop, bevindt het bestand zich in de \ garrysmod \ garrysmod \ addons \ map van je spel. Als u het GMA-bestand niet via de Steam Workshop downloadt, moet u het bestand handmatig in de bovengenoemde directory plaatsen.

Programma's die GMA bestanden openen

Over GMA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gma verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Garry's Mod Addon File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.