Hoofd : Bestandsextensies : .gpk Het dossier

.gpk Bestandsextensie

Bestandstype WaveLab Audio Peak File

Ontwikkelaar Steinberg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.GPK optienummer

bevat een samenvatting van geluidsgolfgegevens voor een audiobestand geopend met WaveLab; maakt snellere herladen van audiobestanden in het programma mogelijk; automatisch gemaakt wanneer een audiobestand wordt geopend in WaveLab.

Meer informatie

WaveLab verwijdert standaard geen GPK-bestanden nadat ze zijn gemaakt. Het programma kan echter worden geconfigureerd om GPK-bestanden automatisch te verwijderen wanneer het bijbehorende audiobestand wordt gesloten. Selecteer hiervoor "Opties → Voorkeuren → Bestand." Selecteer vervolgens "Verwijder piekbestanden bij het sluiten van audiobestanden."

Programma's die GPK bestanden openen

Over GPK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gpk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WaveLab Audio Peak File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.