Hoofd : Bestandsextensies : .groove Het dossier

.groove Bestandsextensie

Bestandstype ACID Groove File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GROOVE optienummer

Ritmetextuurbestand gebruikt door MAGIX ACID, een audiobewerkings- en mengprogramma; bevat een "groove", die het ritme van een nummer kan wijzigen; gebruikt voor het toevoegen van feel aan lineaire looptracks.

Meer informatie

De ACID Pro-installatie bevat verschillende GROOVE-bestanden, waaronder stijlen voor blues, hiphop, swing, reggae, polyritmiek, warble en anderen. Ze zijn toegankelijk via het tabblad Groove Pool.

Aangepaste GROOVE-bestanden kunnen ook worden gemaakt met de Groove Editor op het tabblad Groove Pool.

OPMERKING: ACID is ontwikkeld door Sony tot het is werd in 2016 verkocht aan MAGIX.

Programma's die GROOVE bestanden openen

Over GROOVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .groove verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ACID Groove File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 16.09.2021:
Hallo! Ik begin dit semester aan een cursus audiotechniek en onze professor heeft ons gevraagd vertrouwd te raken met de bestandsextensie .groove. Bedankt voor je rapport erover! Ik ben opgewonden om met hen mijn eigen ritmetexturen te gaan maken. Het is prettig dat de software al enkele .groove-bestanden bevat, omdat deze me zullen helpen beter te begrijpen hoe ik ze moet gebruiken... Lees verder