Hoofd : Bestandsextensies : .guides Het dossier

.guides Bestandsextensie

Bestandstype xScope Guides File

Ontwikkelaar The Iconfactory
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.GUIDES optienummer

Bestand gemaakt door xScope, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces voor mobiele toepassingen; slaat een reeks handleidingen op, die verticale of horizontale markeringen zijn op het mockup van de gebruikersinterface; Hiermee kunnen de hulplijnen worden onthouden en opnieuw worden gebruikt voor verschillende interface-ontwerpen.

Meer informatie

Als u een GUIDES-bestand wilt openen in xScope, kiest u Hulplijnen → Gidsen openen ... in het toepassingsmenu. Als u hulplijnen wilt opslaan, kiest u Hulplijnen → Opgeslagen hulplijnen als ....

Programma's die GUIDES bestanden openen

Over GUIDES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .guides verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype xScope Guides File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.