Hoofd : Bestandsextensies : .gxf Het dossier

.gxf Bestandsextensie

Bestandstype1 General CADD Pro Font File

Ontwikkelaar General CADD Products
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

Wat is GXF file?

Fontbestand gebruikt door General CADD Pro, een CAD-ontwerpprogramma voor Windows; slaat een lettertype op dat kan worden gebruikt om tekst en andere symbolen in een CAD-tekening in te voegen; moet beschikbaar zijn voor de software om een CAD-tekening te kunnen maken waarin het lettertype correct wordt weergegeven.

Programma's die GXF bestanden openen
Windows
General CADD Pro
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Bestandstype2 General eXchange Format File

Ontwikkelaar Grass Valley Group
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.GXF optienummer2

Algemeen eXchange-formaat dat wordt gebruikt om audiovisuele clips over te brengen tussen televisieprogramma-opslagsystemen; kan video, audio, tijdcode en metadata bevatten.

Meer informatie

Het GXF-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld voor de uitwisseling van camerabeelden via gegevensnetwerken en het opslaan van archieven op gegevenstype. Naarmate de technologie vordert, is het containerformaat geëvolueerd om MPEG-, M-JPEG- en DV-gebaseerde videocompressie te ondersteunen, evenals audio, tijdcodes en andere gebruikersgegevens. Het is nu een Society of Motion Picture & Televisie-ingenieurs (SMPTE) -standaard.

Programma's die GXF bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Audials One
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Over GXF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gxf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype General eXchange Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.