Hoofd : Bestandsextensies : .gym Het dossier

.gym Bestandsextensie

Bestandstype Sega Genesis Sound File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GYM optienummer

Sega Genesis, ook bekend als Mega Drive voor regio's buiten Noord-Amerika, geluidsformaat gemaakt door de Genecyst-emulator; bevat audiogegevens van videogames die zijn vastgelegd uit de gegevens die naar de YM2612-geluidchip zijn verzonden.

Meer informatie

De GYM-naam komt van Genesis YM2612, de geluidschip van de console. Door de Genecyst-emulator te gebruiken, konden gebruikers de audiogegevensstroom loggen die naar de YN2612-geluidchip werd verzonden in het GYM-bestand. Vervolgens kunnen ze het GYM-bestand terugspelen met een audiospeler om naar de muziek te luisteren. Het .VGM -formaat werd later echter geïntroduceerd als een verbeterde versie van het GYM-formaat en vervangde het.

OPMERKING: Het GYM-formaat kan worden gespeeld door het Winamp-programma met de juiste plug-in.

Programma's die GYM bestanden openen
Windows
Winamp with the YMAMP plug-in

Over GYM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gym verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sega Genesis Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.