Hoofd : Bestandsextensies : .h1s Het dossier

.h1s Bestandsextensie

Bestandstype Windows Assistance Platform Help File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.H1S optienummer

Gecompileerde helpdocumentindeling geïntroduceerd met Windows Vista en ook ondersteund in Windows 7; gerund door de Assistance Platform-client (HelpPane.exe), die standaard is geïnstalleerd in Windows; gebruikt door Microsoft en OEM's voor het maken van helpdocumenten, maar niet gebruikt door externe softwareontwikkelaars.

Meer informatie

Verschillende vooraf geïnstalleerde H1S-bestanden zijn te vinden in de volgende map:

C: \ Windows \ Help \ Windows \ nl-US \

OPMERKING: H1S bestanden kunnen worden gecompileerd met behulp van het programma Apcompnt.exe dat is opgenomen in de Help-platform Help Compiler. Ze kunnen ook worden gedecompileerd met behulp van xHelpMarkup.

Programma's die H1S bestanden openen

Over H1S bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h1s verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Assistance Platform Help File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.