Hoofd : Bestandsextensies : .hbe Het dossier

.hbe Bestandsextensie

Bestandstype1 HyperBac Compressed and Encrypted Archive

Ontwikkelaar Xceleon Technologies
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is HBE file?

Bestandsarchief gecomprimeerd en gecodeerd met het hulpprogramma HyperBac voor bestandscompressie; voornamelijk gebruikt voor het comprimeren van databasebestanden, waaronder Oracle, MySQL, SQL Server, SharePoint, Sybase, IBM DB / 2 en SAP BRBackup database-indelingen; kan zorgen voor een reductie van 90% van de benodigde opslagruimte.

Meer informatie

HBE-bestanden lijken op standaard .HBC -bestanden, maar zijn gecodeerd met AES-codering voor bestandsbeveiliging. HyperBac gebruikt een coderingssleutelbestand om de gebruiker (s) te verifiëren die het bestand kunnen openen.

Programma's die HBE bestanden openen

Bestandstype2 Line 6 POD HD Edit Preset File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.HBE optienummer2

Preset-bestand gemaakt door Line 6 POD HD Edit, een programma waarmee u het geluid van uw gitaar kunt bewerken; bevat instellingen die het geluid van je gitaar aanpassen; bevindt zich onder "FX", "AMPS", "Mixer" en "Controllers" in de toepassingsinterface; verschillende instellingen omvatten toon, bas, hoge tonen, kanaalvolume, parameters, snelheid en temtsynchronisatie.

Meer informatie

Als u het HBE-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Het HBE-bestand openen , dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Openen, navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Windows bevindt de standaardopslaglocatie voor HBE-bestanden zich in de volgende map: \ Mijn documenten \ Lijn 6 \ Tones \ POD HD Bewerken

In Mac bevindt de standaardopslaglocatie voor HBE-bestanden zich in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD Edit

OPMERKING: De HBE-extensie kan worden geopend door latere versies van de POD HD Edit-applicatie, zoals POD HD500 Edit.

Programma's die HBE bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over HBE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hbe verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD Edit Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.