Hoofd : Bestandsextensies : .hdi Het dossier

.hdi Bestandsextensie

Bestandstype1 Hard Disk Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is HDI file?

Disk image-bestand gebruikt door emulatiesoftware voor oudere NEC PC-98 computersystemen, waaronder Anex86 en T98-Next; bevat vaak oudere PC-98-videogames en stelt hen in staat om met de ondersteunende emulatiesoftware in Windows te worden uitgevoerd.

Meer informatie

OPMERKING: de PC-98 werd vaak gebruikt voor Japanse computers. Daarom kunnen HDI-bestanden in het Japans worden gelokaliseerd, tenzij ze worden vertaald.

Programma's die HDI bestanden openen

Bestandstype2 HotDocs Auto-Install File

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.HDI optienummer2

Bestand installeren dat wordt gebruikt door HotDocs, een programma voor het maken van een sjabloon; publiceert een of meer sjablonen die een HotDocs-bibliotheek maken of bijwerken wanneer deze door de gebruiker is geïnstalleerd.

Meer informatie

Sjablonensets worden standaard geïnstalleerd in de map \ My Documents \ HotDocs \ Templates \.

Programma's die HDI bestanden openen
Windows
HotDocs

Over HDI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hdi verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs Auto-Install File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.