Hoofd : Bestandsextensies : .hpj Het dossier

.hpj Bestandsextensie

Bestandstype Help Project File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.HPJ optienummer

Helpproject gemaakt met WinHelp of RoboHelp help authoring software; gebruikt voor het maken van de Help-documentatie van het programma; bevat informatie die het gedrag, het uiterlijk en de inhoud van het Help-systeem definieert.

Meer informatie

Help-projectbestanden bevatten alle informatie die de compiler nodig heeft om topicbestanden en andere elementen te combineren in één Help-bestand. Ze omvatten meestal de volgende secties: Alias, Bagage, Buildtags, Config, Bestanden, Kaart en Windows.

HPJ is de oorspronkelijke indeling die wordt gebruikt door de Help Workshop van WinHelp, maar wordt ook herkend door hulpherkenning van derden hulpmiddelen. RoboHelp-programma is oorspronkelijk gemaakt door eHelp, maar is nu eigendom van Adobe Systems.

Programma's die HPJ bestanden openen
Windows
Microsoft WinHelp
Adobe RoboHelp

Over HPJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hpj verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Help Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.