Hoofd : Bestandsextensies : .hps Het dossier

.hps Bestandsextensie

Bestandstype1 HPL Script

Ontwikkelaar Frictional Games
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is HPS file?

Spelscript gebruikt door HPL, een game-engine van Frictional Games die wordt gebruikt voor first-person horrorspellen zoals Amnesia: The Dark Descent en Penumbra: Black Plague; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat functies die gebeurtenissen definiëren die voorkomen in een gamekaart, zoals deuren dichtslaan, schreeuwgeluiden of andere horrorgebeurtenissen.

Meer informatie

OPMERKING: HPS-bestanden kunnen door gebruikers worden bewerkt om aangepaste verhaallijnen voor HPL- en HPL2-games te maken.

Programma's die HPS bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Apjjm's Amnesia Lang Editor Tool
Linux
Frictional Games Amnesia: The Dark Descent
Frictional Games Amnesia: A Machine for Pigs
HPL Editor Suite
Frictional Games Penumbra: Black Plague

Bestandstype2 GameCube Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.HPS optienummer2

Audiobestand opgeslagen in het Adaptive Differential Pulse Code Modulation (ADPCM) compressieformaat; gebruikt door Nintendo GameCube-spellen, zoals FIFA World Cup en Lost Kingdoms; kan een geluidseffect of achtergrondmuziek opslaan die wordt looped tijdens het spelen.

Meer informatie

OPMERKING: HPS-bestanden kunnen op een pc worden geopend met Winamp met de vgmstream-plug-in.

Programma's die HPS bestanden openen

Bestandstype3 HP Digital Sender Metadata File

Ontwikkelaar HP
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.HPS optienummer3

Bestand gemaakt door HP Digital Senders, die worden gebruikt voor het scannen en verzenden van documenten; slaat informatie op die door de gebruiker is ingevoerd op het LCD-paneel van het digitale verzendapparaat; kan een titel, de naam van de scanner, het aantal pagina's en andere informatie bevatten.

Meer informatie

HPS-bestanden kunnen worden gelezen door HP Digital Sender Administrator Software, die wordt meegeleverd met HP Digital Sender-aankopen.

OPMERKING: HP Digital Sender Administrator-software is niet langer beschikbaar en wordt niet langer beschikbaar.

Programma's die HPS bestanden openen
Windows
HP Digital Sender Administrator Software

Over HPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hps verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HP Digital Sender Metadata File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.