Hoofd : Bestandsextensies : .ibooks Het dossier

.ibooks Bestandsextensie

Bestandstype Multi-Touch iBook

Ontwikkelaar Apple
Categorie eBook-bestanden
Formaat Binary

.IBOOKS optienummer

Digitaal boek gemaakt voor de macOS- en iOS-apparaten; opgeslagen in het ePub 3-formaat met een paar eigen Apple-specifieke toevoegingen; kan tekst, afbeeldingen, video's, 3D-objecten, presentaties en andere media bevatten; ondersteunt gebruikersinteractie door middel van multi-touch bewegingen.

Meer informatie

iBooks zijn gemaakt met iBooks Author, een gratis boekontwerp en publicatieprogramma ontwikkeld door Apple. Ze kunnen worden geëxporteerd in het iBooks-formaat, als platte tekstdocumenten of als .PDF -bestanden. De voltooide iBooks kunnen ook met iTunes Producer in de iBookstore worden gepubliceerd. Zodra een iBook op iTunes is gepubliceerd, kan deze direct op een iPad worden gedownload. Gedownloade iBooks worden opgeslagen in de volgende map:

~ / Music / iTunes Media / Books /

OPMERKING: IBOOKS-bestanden worden opgeslagen in het "iBooks 2" -formaat. Dit bestandsformaat, dat op 19 januari 2012 door Apple is geïntroduceerd, is bedoeld voor educatieve handboeken, maar kan worden gebruikt voor het maken van elk type digitaal boek.

Programma's die IBOOKS bestanden openen
Macintosh
Apple iBooks Author
Apple Books
iOS
Apple Books

Over IBOOKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ibooks verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Multi-Touch iBook beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.