Hoofd : Bestandsextensies : .igp Het dossier

.igp Bestandsextensie

Bestandstype Igor Published Music Notation File

Ontwikkelaar NoteHeads
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.IGP optienummer

Bestand gemaakt door Igor Engraver, een toepassing voor muzieknotatie; slaat de bladmuziek op voor een muzikale compositie en kan verschillende instrumentele delen specificeren; kan worden gedownload in een demo-staat, bekeken met de Igor Reader-applicatie (ook wel Notes Reader genoemd) en vervolgens via internet gekocht met behulp van Igor Reader.

Meer informatie

De muziek in IGP-bestanden kan ook hoorbaar worden afgespeeld in de Igor Reader-software. Dit komt omdat IGP-bestanden MIDI-informatie opslaan die kan worden weergegeven door het MIDI-systeem van de computer of door een samplerapparaat dat op de computer is aangesloten. Het IGP-formaat wordt officieel het "Igor Publishing" -formaat genoemd.

OPMERKING: Igor Reader kan niet langer worden gedownload.

Programma's die IGP bestanden openen
Windows
NoteHeads Igor Reader

Over IGP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .igp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Igor Published Music Notation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.