Hoofd : Bestandsextensies : .im4p Het dossier

.im4p Bestandsextensie

Bestandstype IMG4 Payload File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.IM4P optienummer

Een IM4P-bestand is een IMG4-payload-bestand dat wordt gebruikt door mobiele apparaten van iPad en iPhone. Het slaat een payload op voor een IMG4-bestand, wat de daadwerkelijke inhoud van het bestand is, zoals de firmwaresleutel en iv.

Meer informatie

De IMG4-indeling heeft de IMG3-bestandsindeling vervangen. Het wordt gebruikt op iOS-apparaten met een 64-bits processor en de Apple Watch. Het formaat is ontworpen om IM4P-bestanden te bevatten die worden gebruikt door de veilige bootketen van iOS, evenals handtekeningen van de bestanden. IMG4-bestanden zijn te vinden in de map / usr / standalone / firmware / van het iOS-bestandssysteem. OPMERKING OPMERKING: het IM4P-bestandsformaat is geïntroduceerd met de release van iOS 7.0.1.

Programma's die IM4P bestanden openen

Over IM4P bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .im4p verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype IMG4 Payload File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.