Hoofd : Bestandsextensies : .ion Het dossier

.ion Bestandsextensie

Bestandstype File Description File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.ION optienummer

Tekstbestand dat wordt gebruikt voor het beschrijven van de inhoud van een ander bestand of andere bestanden; kan de bestandsnaam, bestandsextensie, metainfo en andere informatie van de andere bestanden specificeren; vaak met de naam descript.ion; gebruikt door bestandssysteembeheerders en softwareprogramma's voor het organiseren en lezen van bestandsinformatie.

Meer informatie

Het descript.ion-bestand (dat "description" leest maar met "ion" als de drieletterige extensie) is in verschillende contexten gebruikt, inclusief met oudere bulletin board-systemen (BBSs), 4DOS (een alternatief MS-DOS-opdrachtregelinterpreter) en met uitbreidingen van Drupal CMS-software, zoals Filebrowser en File Tree. XnView ondersteunt ook ION-bestanden om metadata in het programma te exporteren en importeren.

OPMERKING: Omdat descript.ion-bestanden in verschillende contexten zijn gebruikt, kan de indeling verschillen tussen de verschillende softwareprogramma's die deze gebruiken.

Programma's die ION bestanden openen
Windows
4DOS
Linux
XnView

Over ION bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ion verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype File Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.