Hoofd : Bestandsextensies : .jmc Het dossier

.jmc Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMC optienummer

Bestand versleuteld met het JM-Crypt-versleutelingsalgoritme; slaat een bestand op dat wordt beschermd door een hybride coderingsalgoritme en wachtwoord.

Meer informatie

Het JMC-bestand wordt vaak gebruikt om vertrouwelijke persoonlijke bestanden te coderen, evenals gevoelige zakelijke bestanden, wanneer deze met andere gebruikers worden gedeeld. JM-Crypt gebruikt ook de ".jmcx", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" en ".jmce" bestandsextensies voor het versleutelen van bestanden.

Het JM-Crypt algoritme gebruikt de eenmalige pad (OTP) -versleutelingsmethode en tweemaal versleutelt het bestand. De eerste codering is met een willekeurig uittreksel van een lange willekeurige sleutel gegenereerd door JM-Crypt Security's zelfgemaakte snelle Fouriertransformatie (FFT) sleutelgenerator. De tweede versleuteling omvat wachtwoordbeveiliging die afhangt van de door de gebruiker geselecteerde methode, die volledig automatisch, halfautomatisch (projectmodus) of handmatig (een door de gebruiker gecreëerd wachtwoord en in het JMC-bestand) en wachtwoord bevat bescherming.

OPMERKING: om het JMC-bestand te decoderen, hebt u de JM-Crypt-software en het algoritme nodig die werden gebruikt om het bestand oorspronkelijk te coderen.

Programma's die JMC bestanden openen
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jmc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.