Hoofd : Bestandsextensies : .jpf Het dossier

.jpf Bestandsextensie

Bestandstype JPEG 2000 Image

Ontwikkelaar Joint Photographic Experts Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.JPF optienummer

Een JPF-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in het JPEG 2000 (JP2) -formaat, dat een opvolger is van het .JPEG -formaat. Het ondersteunt beeldtransparantie en kan lossy of lossless compressie bevatten. JPF-bestanden worden meestal gebruikt voor het opslaan van digitale foto's.

Meer informatie

Het JP2-formaat is in 2000 gemaakt door de Joint Photographic Experts Group (JPEG) -commissie om het JPEG-formaat te vervangen. De ontvangst van het formaat was echter minimaal aangezien het JPEG-formaat nog steeds overweldigend favoriet is.

OPMERKING: de meeste JPEG 2000-afbeeldingen worden opgeslagen als .JP2 of .JPX bestanden, maar kunnen ook worden opgeslagen als .J2K bestanden.

Programma's die JPF bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Nuance OmniPage
XnViewMP
Apple QuickTime Player
Adobe Illustrator
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW
Linux
Adobe Acrobat
XnViewMP
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
XnViewMP
Apple QuickTime Player
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop Elements 2019

Over JPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jpf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JPEG 2000 Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.