Hoofd : Bestandsextensies : .jpn Het dossier

.jpn Bestandsextensie

Bestandstype Windows Japanese Noise-Word List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.JPN optienummer

Systeembestand gebruikt door Index Server, een zoekindexeringsservice die is inbegrepen bij het Windows-besturingssysteem; bevat een lijst met Engelse en Japanse woorden die zijn uitgesloten van Windows-zoekacties; stelt Windows in staat om zoekinformatie effectiever te creëren, omdat woorden zoals "of", "de" en "it" worden uitgesloten van de index.

Meer informatie

Een JPN-bestand met de naam noise.jpn bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32 \. Naast Engelse ruiswoorden bevat deze ook Japanse ruiswoorden zoals あ, wat 'daar' betekent.

Programma's die JPN bestanden openen

Over JPN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jpn verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Japanese Noise-Word List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.