Hoofd : Bestandsextensies : .kix Het dossier

.kix Bestandsextensie

Bestandstype KiXtart Script File

Ontwikkelaar Ruud van Velsen
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.KIX optienummer

Script geschreven in KiXtart, een scripttaal in vrije vorm; bevat ingebouwde functionaliteit voor eenvoudige scripting en ondersteunt Active Directory Services Interface (ADSI), ActiveX Data Objects (ADO) en Windows Management Instrumentation (WMI) -functies.

Meer informatie

KiXtart-scripts kunnen worden gebruikt om gebruikersaanmeldingsreferenties te controleren, software-installaties te automatiseren, kleine games te maken en voor vele andere doeleinden. OPMERKING: KIX-bestanden worden opgeslagen in een tekstindeling die worden bekeken en bewerkt in een teksteditor. Ze worden uitgevoerd door de KiXtart-toepassing (kix32.exe).

Programma's die KIX bestanden openen

Over KIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kix verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype KiXtart Script File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.