Hoofd : Bestandsextensies : .ko Het dossier

.ko Bestandsextensie

Bestandstype Linux Kernel Module File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.KO optienummer

Modulebestand gebruikt door de Linux-kernel, de centrale component van het Linux-besturingssysteem; bevat programmacode die de functionaliteit van de Linux-kernel uitbreidt, zoals code voor een stuurprogramma voor een computerapparaat; kan worden geladen zonder het besturingssysteem opnieuw op te starten; mogelijk andere vereiste module-afhankelijkheden hebben die eerst moeten worden geladen.

Meer informatie

KO-modules kunnen worden geladen met behulp van het insmod Linux-programma. Geïnstalleerde kernelmodules kunnen worden vermeld met behulp van het lsmod-programma, of ze kunnen worden bekeken in de / proc / modules-map.

Vanaf Linux kernel versie 2.6 worden KO-bestanden gebruikt in plaats van .O bestanden en bevatten aanvullende informatie die de kernel gebruikt om modules te laden. Het Linux-programma modpost kan worden gebruikt om O-bestanden om te zetten in KO-bestanden.

OPMERKING: KO-bestanden kunnen ook door FreeBSD worden geladen met behulp van het kldload-programma.

Programma's die KO bestanden openen
Linux
Linux insmod
FreeBSD kldload

Over KO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ko verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Linux Kernel Module File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.