Hoofd : Bestandsextensies : .kor Het dossier

.kor Bestandsextensie

Bestandstype Windows Korean Noise-Words List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.KOR optienummer

Systeembestand gebruikt door een deel van het Windows-besturingssysteem Index Server, een component die wordt gebruikt voor indexering van zoekopdrachten; bevat een overzichtelijke tekstlijst met ruiswoorden die moeten worden uitgesloten van de zoekindex; stelt Windows in staat Koreaanse zoekinformatie effectiever te indexeren, zoals zoeken in bestanden en mappen.

Meer informatie

Het Windows Korean-lijst met lawaairesumenten noise.kor bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32 \. Het wordt opgeslagen als gewone tekst.

Programma's die KOR bestanden openen

Over KOR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kor verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Korean Noise-Words List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.