Hoofd : Bestandsextensies : .kpl Het dossier

.kpl Bestandsextensie

Bestandstype1 Kids Programming Language File

Ontwikkelaar The Phrogram Company
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is KPL file?

Broncodebestand geschreven in de Kids Programming Language (KPL); bevat programmacode, inclusief opmerkingen, variabele declaraties, functies en andere programmeerelementen; gebruikt door studenten om educatieve programma's op te slaan in leeromgevingen.

Meer informatie

OPMERKING: Het KPL-programma is vervangen door Phrogram, dat nog steeds de extensie ".kpl" gebruikt voor de broncodebestanden.

Programma's die KPL bestanden openen
Windows
The Phrogram Company Phrogram
The Phrogram Company Kids Programming Language

Bestandstype2 Kazaa Playlist File

Ontwikkelaar Brilliant Digital Entertainment
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.KPL optienummer2

Muziekafspeellijst gemaakt door Kazaa, een programma waarmee abonnees on-demand films, muziek en beltonen kunnen ophalen; bevat een afspeellijst met liedjes; wordt gebruikt om albums of lijsten met liedjes op te slaan en om favoriete afspeellijsten online te delen.

Meer informatie

OPMERKING: in 2012 heeft Kazaa de Kazaa-website afgesloten.

Programma's die KPL bestanden openen
Windows
Kazaa

Over KPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kpl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kazaa Playlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.