Hoofd : Bestandsextensies : .localstorage Het dossier

.localstorage Bestandsextensie

Bestandstype WebKit Local Storage Data File

Ontwikkelaar The WebKit Open Source Project
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.LOCALSTORAGE optienummer

Application-ondersteuningsbestand gemaakt door de webbrowsers die WebKit gebruiken, waaronder Google Chrome, Apple Safari en andere; kan browserinstellingen of lokale gegevens opslaan voor een browserextensie (plug-in); maakt uitbreidingen mogelijk om een lokale cache met gebruikersgegevens op te slaan; opgeslagen in een SQLite-database-indeling en kan worden geopend door SQLite-programma's.

Meer informatie

Lokale opslag is handig voor extensies zoals Chrome-browsergames. De game Angry Birds slaat bijvoorbeeld opgeslagen game-informatie op in een LOCALSTORAGE-bestand. OPMERKING: Chrome for Windows slaat extensie-informatie hier op:

[user] \ AppData \ Google \ Chrome \ Gebruikersgegevens \ Standaard \ Lokale opslag \

Chrome voor Mac gebruikt de volgende locatie voor uitbreidingsinformatie:

~ / Bibliotheek / Application Support / Google / Chrome / Default / Local Storage /

Programma's die LOCALSTORAGE bestanden openen
Windows
Google Chrome
Linux
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
Apple Safari
iOS
Google Chrome
Apple Safari

Over LOCALSTORAGE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .localstorage verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WebKit Local Storage Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.