Hoofd : Bestandsextensies : .log Het dossier

.log Bestandsextensie

Bestandstype1 Log File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is LOG file?

Een logbestand is een logboek dat wordt gebruikt door verschillende besturingssystemen en programma's. Het bevat meestal een logbestand met gewone tekst van bepaalde gebeurtenissen met hun tijdstempels. LOG-bestanden kunnen door het besturingssysteem worden gemaakt om systeemgebeurtenissen bij te houden of door een software-installatieprogramma om de locatie en namen van de geïnstalleerde bestanden weer te geven.

Meer informatie

Webservers genereren ook logbestanden om bezoekers te volgen en bandbreedtegebruik te bewaken. Met Web Stats-programma's kunnen webhosts logbestanden analyseren aan de hand van gegenereerde diagrammen en grafieken, die geregistreerde websiteverkeergegevens in een grafisch formaat weergeven.

Programma's die LOG bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Richardson EditRocket
Microsoft WordPad
ActiveState Komodo Edit
Linux
Richardson EditRocket
ActiveState Komodo Edit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple TextEdit
ActiveState Komodo Edit
Apple Console

Bestandstype2 AntiVir Report Log File

Ontwikkelaar Avira Operations
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.LOG optienummer2

Virusscanrapport gemaakt door AntiVir, een antivirusprogramma voor Windows; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat een log van een anvitiescan of een software-update; gebruikt voor het opslaan van de geschiedenis van de antivirussoftware.

Meer informatie

AntiVir LOG-bestanden kunnen worden bekeken via het paneel Overzicht → Rapporten, dat een lijst met rapporten toont. Open vanuit dit venster een rapport en klik op de knop Bestand rapporteren om het bestand te openen.

LOG-bestanden worden opgeslagen in de volgende map: Program Data \ Avira \ AntiVir Desktop \ LOGFILES \.

Programma's die LOG bestanden openen

Over LOG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .log verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AntiVir Report Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.