Hoofd : Bestandsextensies : .m2 Het dossier

.m2 Bestandsextensie

Bestandstype1 World or Warcraft Model Object

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is M2 file?

3D-modelformaat gebruikt door World of Warcraft, een online multiplayer-avonturenspel; beschrijft de vertices, vlakken, texturen, materialen en animatiemogelijkheden van een enkel model; gebruikt voor spelers, wezens en doodads (decoratie-objecten) in het spel.

Meer informatie

M2-bestanden bevatten een globale textuurlijst, globale vertexlijst, LOD (detailniveau) instellingen, globale begrenzingseenheden, globale reeksen, een skelet en visuele effecten.

Programma's die M2 bestanden openen
Windows
Blizzard World of Warcraft
Macintosh
Blizzard World of Warcraft

Bestandstype2 PC-98 Game Music File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.M2 optienummer2

Geluidsbestandsindeling die wordt gebruikt door Japanse pc-98-computers met de PMD FM-geluidsdriver en pc-98-audio-emulators, zoals FMPMD2000; bevat muziek die werd gebruikt door originele pc-98-computerspellen.

Meer informatie

OPMERKING: om M2-bestanden met FMPMD2000 af te spelen, moet u de WinFMP.dll- en PMDWin.dll-bestanden downloaden die beschikbaar zijn vanaf dezelfde locatie.

Programma's die M2 bestanden openen
Windows
FMPMD2000

Over M2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PC-98 Game Music File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.