Hoofd : Bestandsextensies : .m4r Het dossier

.m4r Bestandsextensie

Bestandstype iPhone Ringtone File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.M4R optienummer

Aangepaste iPhone-beltoon gemaakt met iTunes; kan alleen worden gemaakt op nummers die zijn aangeschaft in de iTunes Music Store en waarmee u een beltoon kunt maken; automatisch overgebracht naar de iPhone wanneer de telefoon wordt gesynchroniseerd met de computer met behulp van Apple iTunes.

Meer informatie

OPMERKING: M4R-bestanden die zijn gemaakt met softwareprogramma's van derden of die van internet zijn gedownload, bevatten mogelijk geen kopieerbeveiliging. Deze bestanden kunnen worden afgespeeld door andere programma's, zoals een VLC-mediaspeler.

Programma's die M4R bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Attractor Mobile Software Codec Packs

Over M4R bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m4r verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype iPhone Ringtone File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.