Hoofd : Bestandsextensies : .m5p Het dossier

.m5p Bestandsextensie

Bestandstype MachFive Preset File

Ontwikkelaar MOTU
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.M5P optienummer

Een M5P-bestand is een voorinstelling die wordt gebruikt door MachFive, een sampler voor muziekproductie. Het bevat een preset, een instrument of effect dat door MachFive wordt gebruikt als de hoofdeenheid voor het maken van composities.

Meer informatie

MachFive wordt geleverd met presets, maar je kunt ook presets in het programma laden. U kunt deze presets gebruiken om uitvoeringen te produceren, die worden opgeslagen in M5M-bestanden.

M5P-presets die bij de toepassing worden geleverd, bevinden zich in de map "Preset". Mogelijk ziet u het M5P-bestand in deze map, maar u zult waarschijnlijk het bestand tegenkomen wanneer u het bestand ontvangt van een andere gebruiker of website om in het programma te laden.

Programma's die M5P bestanden openen
Macintosh
MOTU MachFive

Over M5P bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m5p verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MachFive Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.