Hoofd : Bestandsextensies : .mbn Het dossier

.mbn Bestandsextensie

Bestandstype Multi Boot Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.MBN optienummer

Multi-boot binaire firmware-image gebruikt door verschillende Android-apparaten, voornamelijk mobiele telefoons van Samsung; bevat binaire gegevens voor de geheugenpartities van een apparaat, zoals de bronnen en energiebeheer, secundaire bootloader, AP-bootloader en vertrouwenszone; gebruikt om de firmware op een Android-apparaat bij te werken.

Meer informatie

Een bootloader is een programma dat wordt uitgevoerd voordat een besturingssysteem begint te draaien, of het nu op uw computer, smartphone of een ander apparaat staat. Het controleert en verifieert de software op uw apparaat voordat deze wordt geladen. Elke Android-telefoon heeft een bootloader die de kernel van het besturingssysteem instrueert om normaal op te starten. Om aangepaste firmware op je Android-apparaat te installeren, moet de bootloader worden ontgrendeld.

OPMERKING: Gegevens in het MBN-bestand kunnen worden geflitst op een Android-apparaat van Samsung met behulp van het Odin3-hulpprogramma.

>
Programma's die MBN bestanden openen
Windows
Odin3
Android
Google Android

Over MBN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mbn verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Multi Boot Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.