Hoofd : Bestandsextensies : .menu Het dossier

.menu Bestandsextensie

Bestandstype Quake 3 Engine Menu File

Ontwikkelaar id Software
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.MENU optienummer

Menu bestand gebruikt door id Tech 3 (Quake III engine) spellen; specificeert de lay-out en eigenschappen voor de spelmenu's en de HUD (Head-Up Display) -interface; opgeslagen in een indeling met platte tekst; meestal opgeslagen in .PK3 gamepakketten.

Meer informatie

MENU-bestanden kunnen worden gebruikt voor het aanpassen van knoppen, achtergronden en overgedrag van de muis, en de eerste-persoonsperspectiefweergave-functies, inclusief menu's, tekststijlen, kleuren, texturen, wapenvizieren en de locaties van interface-elementen .

Programma's die MENU bestanden openen
Windows
GNU Emacs
id Software Quake 3
Linux
GNU Emacs
Vi
id Software Quake 3
Macintosh
GNU Emacs
Apple TextEdit
id Software Quake 3

Over MENU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .menu verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Quake 3 Engine Menu File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.