Hoofd : Bestandsextensies : .metadata_never_index Het dossier

.metadata_never_index Bestandsextensie

Bestandstype Spotlight Never Index File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.METADATA_NEVER_INDEX optienummer

Een METADATA_NEVER_INDEX-bestand is een verborgen bestand dat is gemaakt op harde schijven, flashstations, iPods en andere volumes die worden gebruikt met Mac OS X. Het voorkomt dat Spotlight, de ingebouwde zoekfunctie van Apple, een map of een volledig volume indexeert.

Meer informatie

METADATA_NEVER_INDEX-bestanden zijn lege bestanden die niet door de gebruiker mogen worden geopend. Als u ze echter moet vinden, bevinden ze zich meestal in de hoofdmap of op het hoogste niveau van een schijf. Als u het bestand verwijdert, kan de map of het volume mogelijk worden geïndexeerd door Spotlight op Mac OS X-systemen.

Programma's die METADATA_NEVER_INDEX bestanden openen
Macintosh
Apple Spotlight

Over METADATA_NEVER_INDEX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .metadata_never_index verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Spotlight Never Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.