Hoofd : Bestandsextensies : .mgv Het dossier

.mgv Bestandsextensie

Bestandstype1 PSP Video File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is MGV file?

Videobestand dat kan worden afgespeeld op het draagbare Sony PlayStation Portable (PSP) -apparaat; meestal gebruikt voor tv-programma's en films; kan gedownload worden van de P-TV (draagbare TV) video download service in Japan of van Go! View in het VK en Ierland.

Meer informatie

MGV-bestanden kunnen worden overgebracht naar een Sony PSP via een MemoryStick-geheugenkaart of een USB-verbinding.

Programma's die MGV bestanden openen
Windows
Transfer to a Sony PSP

Bestandstype2 Yamaha MegaVoice File

Ontwikkelaar Yamaha
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MGV optienummer2

Stem of instrument gebruikt door de Yamaha Tyros en geavanceerde PSR-toetsenborden; opgeslagen in het "MegaVoice" -formaat, dat de subtiele nuances van een instrument vastlegt om realistische en expressieve geluiden te creëren.

Meer informatie

MGV-spraakbestanden kunnen worden geladen door een compatibel Yamaha-toetsenbord via een USB-aansluiting of een geheugenkaart.

Programma's die MGV bestanden openen
Windows
Transfer to a Yamaha keyboard
Macintosh
Transfer to a Yamaha keyboard

Over MGV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mgv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Yamaha MegaVoice File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.