Hoofd : Bestandsextensies : .mht Het dossier

.mht Bestandsextensie

Bestandstype MHTML Web Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.MHT optienummer

Webpagina-archief opgeslagen met Internet Explorer; geformatteerd met MIME HTML of "MHTML", waarmee HTML, afbeeldingen en andere mediabestanden in één bestand worden opgeslagen; gecodeerd met .MIME -codering.

Meer informatie

De meeste webpagina's die in een webbrowser worden bekeken, bevatten alleen HTML- en referentiebeelden en andere mediabestanden die zijn opgeslagen in andere directory's op de server. Omdat alle bestanden zijn gecodeerd in een enkel bestand in een MHTML-document, worden MHT-bestanden gewoonlijk gebruikt om webpagina's te archiveren. OPMERKING: Microsoft Word kan MHTML-webarchieven opslaan en openen.

Programma's die MHT bestanden openen
Windows
Opera
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Excel
Microsoft Word
Kingsoft Writer
Microsoft Edge
WizBrother WizHtmlEditor
Terra Informatics BlockNote.Net
Microsoft PowerPoint
Linux
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Word for Mac
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac
iOS
Google Chrome

Over MHT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mht verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MHTML Web Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.