Hoofd : Bestandsextensies : .minipsf2 Het dossier

.minipsf2 Bestandsextensie

Bestandstype Miniature PlayStation Sound Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.MINIPSF2 optienummer

Bestand gemaakt om audio af te spelen, vergelijkbaar met een .PSF2 bestand; bevat geïmporteerde sequentiegegevens voor nummers uit .PSFLIB2 bestanden die zich in dezelfde map bevinden; om goed te kunnen werken, moeten MINIPSF2-bestanden toegang hebben tot stuurprogrammacode en geluidsbanken van PSFLIB2-bestanden; kan met zlib worden gecomprimeerd om ruimte te besparen en de efficiëntie te verhogen; vaak gebruikt door Sony PlayStation 2, een console voor videogames; nieuwere versie van het bestand .MINIPSF .

Meer informatie

OPMERKING: De Nullsoft Winamp-, XMPlay- en XMMS-applicaties vereisen allemaal de zeer experimentele plug-in.

Programma's die MINIPSF2 bestanden openen
Windows
XMPlay
Audio Overload
Linux
Audio Overload
Macintosh
Audio Overload

Over MINIPSF2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .minipsf2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Miniature PlayStation Sound Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.