Hoofd : Bestandsextensies : .mmf Het dossier

.mmf Bestandsextensie

Bestandstype1 Meal-Master Recipe File

Ontwikkelaar Episoft Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is MMF file?

Recept opgeslagen in de Meal-Master-indeling, een standaardreceptformaat ondersteund door verschillende receptprogramma's; bewaart receptingrediënten en gerelateerde informatie in een indeling zonder opmaak.

Meer informatie

Veel receptenprogramma's stellen u in staat om recepten te exporteren als MMF-bestanden met de optie Bestand → Exporteren. Het resulterende MMF-bestand kan vervolgens worden geopend in een andere toepassing die het MMF-formaat ondersteunt.

Ga als volgt te werk om een MMF-bestand in MacGourmet te importeren:

OPMERKING: het Meal-Master-formaat werd voor het eerst gebruikt door Meal-Master, een DOS-programma voor het maken van recepten.

Programma's die MMF bestanden openen
Windows
Cookbook Wizard
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Bestandstype2 Synthetic Music Mobile Application File

Ontwikkelaar Yamaha
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MMF optienummer2

Geluidsformaat van Yamaha SMAF gemaakt voor mobiele apparaten; vaak gebruikt voor beltonen van mobiele telefoons, maar ondersteunt ook de weergave van tekst en afbeeldingen; kan worden gemaakt met .WAV of .MID bestanden met Yamaha SMAF Tools.

Meer informatie

Additionele informatie over het SMAF-formaat, evenals tools voor het maken en afspelen van SMAF-bestanden, zijn beschikbaar op de SMAF Global-website van Yamaha.

Programma's die MMF bestanden openen

Bestandstype3 Microsoft Message File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.MMF optienummer3

E-mailindeling die wordt gebruikt door de Windows NT Mail-client; bevat een verzameling e-mailberichten die zijn gemaakt of ontvangen met Windows NT Mail; in de map "C: \ Winnt35 \" en standaard "[gebruikersnaam] .mmf" genoemd.

Meer informatie

OPMERKING: Outlook Express is niet ontworpen om MMF-bestanden te lezen. U kunt ze echter importeren in Microsoft Exchange als een Personal Information Store ( .PST ) -bestanden en de berichten vervolgens importeren in Outlook Express.

Programma's die MMF bestanden openen
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange Server
Microsoft NT Mail
Macintosh
Microsoft Outlook

Over MMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mmf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Message File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.