Hoofd : Bestandsextensies : .mmv Het dossier

.mmv Bestandsextensie

Bestandstype1 MicroMV Video File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is MMV file?

Videobestand gemaakt door sommige digitale camcorders van Sony; bevat videogegevens die 12 Mbit / s MPEG-2-compressie gebruiken; kan worden geconverteerd naar andere indelingen in verschillende videospelers en bewerkingsprogramma's.

Meer informatie

Sony heeft in 2006 het gebruik van MicroMV-camcordermodellen stopgezet.

Programma's die MMV bestanden openen
Windows
Media Player Classic
Microsoft Windows Photos
Squared 5 MPEG Streamclip
Macintosh
Apple iMovie
Squared 5 MPEG Streamclip
iOS
Apple iMovie

Bestandstype2 Magnex Firmware File

Ontwikkelaar Magnex
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.MMV optienummer2

Een MMV-bestand is een firmwarebestand dat wordt gebruikt om Magnex-producten bij te werken, zoals het DJ-Book 900-gegevensopslagapparaat. Het bevat een firmware-update voor een Magnex-apparaat om het efficiënter te laten werken, of het nu gaat om compatibiliteit met een nieuw besturingssysteem of nieuwe media.

Meer informatie

MMV-bestanden mogen niet op een computer worden geopend. Ze moeten op een Magnex-apparaat worden geïnstalleerd. Om een MMV-firmwarebestand op uw Magnex-apparaat te installeren, moet u eerst het bestand downloaden van de Magnex-website. Verbind vervolgens uw apparaat met uw computer via een USB-verbinding en breng het MMV-bestand over naar uw apparaat.

OPMERKING: Magnex produceert verschillende elektronische apparaten, waaronder videorecorders, draagbare audiospelers en dvd-spelers.

p>
Programma's die MMV bestanden openen
Windows
Not meant to be opened.
Linux
Not meant to be opened.
Macintosh
Not meant to be opened.

Over MMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mmv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Magnex Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.