Hoofd : Bestandsextensies : .ms Het dossier

.ms Bestandsextensie

Bestandstype1 Maxwell Script

Ontwikkelaar Next Limit
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

Wat is MS file?

Script gemaakt met Maxwell Render, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van fotorealistische afbeeldingen; bevat JavaScript-code en kan zowel de bestandsextensies .JS als ".ms" gebruiken; gebruikt voor het automatiseren van meerstaps of logisch gestuurde rendering jobs.

Meer informatie

Maxwell-scripts kunnen rechtstreeks binnen de Maxwell Render-toepassing worden bewerkt. Het Maxwell Render-venster biedt syntax highlighting.

Programma's die MS bestanden openen
Windows
Next Limit Maxwell Render
Linux
Next Limit Maxwell Render
Macintosh
Next Limit Maxwell Render

Bestandstype2 3ds Max Script File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.MS optienummer2

Script opgeslagen in de Autodesk MAXScript-indeling; bevat functies en instructies die kunnen worden uitgevoerd binnen het 3D-beeldbewerkingsprogramma van 3ds; meestal gebruikt voor het automatiseren van algemene processen.

Meer informatie

MAXScript-bestanden moeten worden opgeslagen in de map "\ Autodesk \ 3ds Max 9 \ Scripts".

Programma's die MS bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Over MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 3ds Max Script File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.