Hoofd : Bestandsextensies : .msp Het dossier

.msp Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Installer Patch

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is MSP file?

Bestand dat wordt gebruikt om het Windows-besturingssysteem en andere Microsoft-programma's bij te werken; meestal opgenomen in beveiligingsupdates of Microsoft-hotfixes; gerund door de Windows Installer-programma's Hotfix.exe en Update.exe.

Programma's die MSP bestanden openen

Bestandstype2 Microsoft Paint Bitmap Image

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MSP optienummer2

Monochroom (zwart en wit) afbeeldingsbestand gemaakt door Microsoft Paint, een van de eerste schilderijprogramma's die zijn uitgegeven door Microsoft; wordt ook gebruikt voor het opslaan van oudere clipart-afbeeldingen.

Programma's die MSP bestanden openen
Windows
Corel PaintShop Pro
Serif PhotoPlus
Microsoft Paint

Bestandstype3 ClarisWorks Dictionary File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.MSP optienummer3

Bestand dat wordt gebruikt door softwareproducten van ClarisWorks en AppleWorks office suite; bevat een woordenlijst die wordt gebruikt door de spellingcontrole van de software; kan meerdere talen en dialecten ondersteunen.

Meer informatie

Voorbeelden van MSP-bestanden zijn usenglsh.msp en ukenglsh.msp. Deze bestanden slaan de woordenboeken op voor respectievelijk de Engelse taal van de Verenigde Staten en de Engelse taal van het Verenigd Koninkrijk.

OPMERKING: Zowel ClarisWorks als AppleWorks zijn niet meer leverbaar.

Programma's die MSP bestanden openen
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Bestandstype4 MaxScript Page File

Ontwikkelaar MAXSIS
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.MSP optienummer4

Web-gebaseerd script gemaakt voor MaxScript, een xBase-interpreter die scripts op de server uitvoert; bevat HTML-code en xBase- of Clipper-commando's; opgeslagen in een ASCII-tekstindeling; kan worden bewerkt met elke teksteditor.

Meer informatie

MaxScript werkt rechtstreeks samen met gegevensbronnen, zoals .DBF bestanden. Het ondersteunt ook ODBC-verbindingen om dynamische inhoud op te halen voor webpagina's.

MaxScript wordt gebruikt door MAXSIS DBmax en DBfree.

Programma's die MSP bestanden openen
Windows
MAXSIS DBmax
MAXSIS DBfree

Over MSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .msp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MaxScript Page File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.