Hoofd : Bestandsextensies : .mt9 Het dossier

.mt9 Bestandsextensie

Bestandstype MT9 Audio File

Ontwikkelaar ETRI
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.MT9 optienummer

Audiobestand gemaakt in het Music 2.0-formaat, ontwikkeld door het Koreaans Electronics and Telecommunications Research Institute (ETRI); scheidt instrumenten in zes kanalen zodat luisteraars het volume van afzonderlijke delen kunnen aanpassen; bedoeld om interactieve muziek op te slaan.

Meer informatie

Muziek 2.0 digitale audiobestanden kunnen worden gebruikt voor het wijzigen van niveaus van gitaar, drums, zang en andere instrumenten. Het MT9-formaat is nog in ontwikkeling en is nog niet algemeen aanvaard. Sommige commerciële bedrijven hebben het potentieel onderzocht in mobiele telefoons en andere afspeelapparatuur.

Programma's die MT9 bestanden openen
Windows
Audizen Music 2.0

Over MT9 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mt9 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MT9 Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.