Hoofd : Bestandsextensies : .mtm Het dossier

.mtm Bestandsextensie

Bestandstype1 MultiTracker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is MTM file?

Universele audio-trackermodule-indeling die vergelijkbaar is met een .MOD -bestand; bevat geluidssamples en een muzikale score voor afspelen; ondersteunt maximaal 32 kanalen, waardoor veel samples tegelijk kunnen worden afgespeeld.

Programma's die MTM bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
XMPlay
MODPlug Player
MikMod
VUPlayer
jetAudio
Linux
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
CocoModX
MikMod
XimpleMOD

Bestandstype2 Macrofocus TreeMap File

Ontwikkelaar Macrofocus
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.MTM optienummer2

Bestand gemaakt door TreeMap, een platformonafhankelijke visualisatietool; slaat parameters op zoals het algoritme voor visuele opmaak en de grootte, kleur en labels van boomkaartelementen; gebruikt voor het visualiseren van gestructureerde gegevenssets, zoals budget- en projectgegevens.

Meer informatie

TreeMap-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van visualisatie-eigenschappen voor kleine en grote gegevenssets. Ze kunnen worden gebruikt voor het weergeven van gegevens op meerdere zoomniveaus, waardoor gebruikers de grote afbeelding en de fijnere details kunnen zien.

Programma's die MTM bestanden openen

Over MTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mtm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Macrofocus TreeMap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.