Hoofd : Bestandsextensies : .mtp Het dossier

.mtp Bestandsextensie

Bestandstype MadTracker 2 Pattern

Ontwikkelaar Yannick Delwiche
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MTP optienummer

Een MTP-bestand is een patroon gemaakt door MadTracker 2, een audionavigatieprogramma. Het bevat een songpatroon dat kan worden toegepast op een track in de .MT2 -module. MTP-bestanden kunnen worden geopend via het menu Patroon in de MadTracker-interface.

Meer informatie

MTP-bestanden worden gemaakt wanneer u een patroon opslaat in MadTracker. Het bestand wordt gemaakt om uw patrooninformatie op te slaan. Als u een MTP-bestand wilt maken, selecteert u Patroon → Opslaan ... en kiest u de opslaglocatie. MTP-bestanden worden standaard opgeslagen op de volgende locatie:

C: \ Program Files \ MadTracker \ Songs

Als u een MTP-bestand wilt laden, selecteert u Patroon → Laden ... en navigeert u naar de locatie van het MTP-bestand.

Programma's die MTP bestanden openen
Windows
MadTracker

Over MTP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mtp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MadTracker 2 Pattern beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.