Hoofd : Bestandsextensies : .mui Het dossier

.mui Bestandsextensie

Bestandstype1 Myriad User Instrument File

Ontwikkelaar Myriad Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is MUI file?

Een MUI-bestand is een gebruikersinstrumentbestand dat wordt gebruikt door Myriad-muzieknotatiesoftware, zoals Harmony Assistant. Het slaat geluiden op voor een verscheidenheid aan instrumenten zoals piano, snaren, houtblazers, koperblazers. MUI-bestanden worden gebruikt voor het genereren van realistische geluiden.

Meer informatie

MUI-bestand geopend in Myriad Harmony Assistant

Er zijn veel standaardinstrumenten die met Harmony Assistant worden meegeleverd. De instrumenten bestaan uit een opname van een instrument dat een specifieke noot speelt en parameters om aan het programma te vertellen hoe het moet worden gespeeld. Met het MUI-bestand kunnen gebruikers andere instrumenten dan de standaardinstrumenten maken door een instrument te bewerken en "Voorgedefinieerd instrument opslaan" te selecteren in het contextmenu "Actie". De gebruiker kan ook de parameters van de instrumenten definiëren, zoals het nootbereik, de attack rate, het verval, het volume en de release van de lus.

Programma's die MUI bestanden openen
Windows
Myriad Harmony Assistant
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Harmony Assistant

Bestandstype2 Multilingual User Interface File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.MUI optienummer2

Bronbestand dat wordt gebruikt door het onderdeel Multilingual User Interface van Windows 2000 en hoger; bevat bronnen waarmee de Windows-interface in verschillende talen kan worden gewijzigd.

Meer informatie

Veel MUI-bestanden zijn te vinden in de Windows% SystemRoot% \ directory (bijv.% SystemRoot% \ en-US \ in Windows 7). Ze bevinden zich mogelijk ook in specifieke programma-installaties, zoals Windows Journal, Windows Defender, Windows Mail en andere Microsoft Windows-programma's, inclusief Kladblok (notepad.exe.mui).

Er kunnen extra taalpakketten worden geïnstalleerd in Windows 7 door Configuratiescherm → Klok, Taal en Regio → Displaytaal wijzigen → Toetsenborden en talen te selecteren en op de knop Talen installeren / verwijderen ... te klikken

Programma's die MUI bestanden openen

Over MUI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mui verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Multilingual User Interface File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.