Hoofd : Bestandsextensies : .mum Het dossier

.mum Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Vista Update Package

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is MUM file?

Pakket met een software-update of "hotfix" voor Windows Vista; geïnstalleerd door Windows met behulp van het ingebouwde software-updateprogramma.

Meer informatie

MUM-bestanden gebruiken meestal de volgende bestandsnaamconventie: "Package _ [#] _ for_kb [number] ~ [string] ~ [OS_version] ~~ [update_version] .mum." Het primaire updatebestand heeft de naam "Update.mum."

Programma's die MUM bestanden openen

Bestandstype2 MATLAB Unit Operation Model File

Ontwikkelaar AmsterCHEM
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.MUM optienummer2

Modelbestand gemaakt en gebruikt door MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation, een programma dat wordt gebruikt om bewerkingen voor eenheidsbewerkingen in MATLAB in te voeren; bevat een MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation en bevat .M MATLAB-bestanden en metadata.

Meer informatie

Een eenheidsbewerking is een basisstap in een chemisch proces dat fysieke verandering of chemische transformatie omvat. De MATLAB CAPE-OPEN Unit-bewerking wordt gebruikt voor het berekenen van deze stappen en het invoeren ervan in MATLAB.

OPMERKING: om MATLAB CAPE-OPEN Unit-operatie uit te voeren moet u The MathWorks MATLAB geïnstalleerd hebben.

Programma's die MUM bestanden openen

Over MUM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mum verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MATLAB Unit Operation Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.